O NAMA

 

 

 

Firma Crea Parfums Yu, osnovana je 1986 godine u saradnji sa francuskom firmom Crea Parfums Grasse-Paris sa kojom je 1988 godine potpisan ugovor u kome se francuski partner obavezao da isporuci kompletnu opremu za proizvodnju I finalizaciju proizvoda iz oblasti parfimerije I kozmetike a po najstrozim francuskim standardima. Instaliranjem opreme dolazi do prosirenja saradnje tako da francuska firma ustupa nasoj firmi pojedine asortimane da se pod njihovim imenom proizvodi I prodaje na jugoslovenskom I istocnoevropskom trzistu. Istim ugovorom se francuski partner obavezao da jedan nas proizvod uvrsti u svoj prodajni program.
Posle raspada Jugoslavije vlasnici francuske firme daju nam saglasnost da nasa firma nastavi dalje poslovanje pod imenom Crea Parfums Europa, Grasse Paris.


2005 godine se saradnja nase firme I francuskih firmi prosiruje I na druge znacajne parfimerijske kuce sa juga Francuske. Pre svega isticemo saradnju sa firmama Charabot I Aroma Fleur.
Ovom saradnjom mi koristimo njihove mirisne komponente kao I laboratorije za izradu nasih proizvoda.

U izradi programa nase firme ucestvuju iskusni farmaceuti specijalizovani upravo u Francuskoj za oblasti parfimerije I kozmetike, kao I u oblasti dermofarmacije.

Proizvodi su pod kontrolom zavoda za zastitu zdravlja Srbije.